Trainees

Trainees

The Tall Ships Races er langt mere end en byfest. Et af grundelementerne i arrangementet er at få kendskabet til sejlads bredt ud blandt unge mennesker. 

Er du mellem 15 og 25 år, så har du muligheden for at blive en af de TRAINEES, der skal sejle med fra Antwerpen til Aalborg under The Tall Ships Races 2022.

Hvert år påmønstrer flere tusinde unge mennesker mellem 15-25 år fra hele Europa et af de store tall ships, som deltager i The Tall Ships Races. Ud over deres faste mandskab tager hvert skoleskib et mindre antal trainees med under The Tall Ships Races.

Som trainee indgår du som en del af den faste besætning og får lov til at opleve livet ombord og de arbejdsopgaver, der følger med, samt du deltager i den store kapsejlads, som The Tall Ships Races er. Der er ingen krav til tidligere sejlererfaring, alt du skal medbringe er nysgerrighed, gåpåmod og ikke mindst lysten til at lære mere om lederskab, samarbejde og kommunikation.

Ombord på skibet arbejdes i hold med skiftevis forpligtelser på skibet og fritid. Arbejdsopgaverne varierer mellem alt fra at navigere og styre skibet, være på dækket, lave mad, sætte sejl, gøre rent og bestige master – og hertil kommer de mange timer i de andre trainees selskab med alt, hvad det indebærer af sociale aktiviteter. Det forventes, at du kan tage del i alle slags opgaver. Sproget ombord er engelsk.

 

 

FØLG os og bliv opdateret

 OP