CHAVS

CHAVS

Fredag den 5. juli kl. 18.00

Aalborg Lufthavn Scenen - Stigsborg Brygge, Nørresundby

Sommerbrisen kysser dit hår, og alt er gennemblødt af et orange skær fra den sættende sol. Tjavserne sætter lyd på de forgange ungdomsgenerationer, deres frustrationer og glæder. Stærkt inspireret af de uendelige nordiske sommeraftener, farvevæld og flippet-outreret beat.


Medlemmerne fra bandet kommer fra den nordjyske undergrund og har alle baggrund på 1000FRYD, hvor deres øvelokale Kvisten danner de kreative rammer for drengenes musik. De lyder som et punkband ville have lydt, hvis det havde været med i Mig og Charly, og man fornemmer en vis sommereskapisme og frihed forbundet til deres musik. Generelt er tematikken skruet 40 år tilbage, når CHAVS går på scenen, og sangene omhandler alt fra at drikke Landkær sodavand til at køre knallert, ryge sig skæv, spise svampe og prise farvedryp.


Inspireret af 60'ernes beat, 70'ernes punk og 80'ernes powerpop har Tjavserne siden 2016 spillet med alskens revl og krat - heriblandt Orcas, Roosters, Baby Jesus, De Høje Hæle, PJ Bonneman, Fribytterdrømme, De Underjordiske, Sista Bossen, Lillebror og Guddommelig Galskab. Deres vision er enkel: At sætte rammerne for en svunden 'simplere' tid, hvor rock var rock, hvor sommer var sommer, og hvor karsen var høj og ymeren bred.
I sommeren 2018 udgav bandet deres debut 12” LP Solsiden, og arbejdet på opfølgeren er så småt i gang.


Forvent en smittende og dansabel koncert med skæve toner og et glimt i øjet. CHAVS er kommet for at sætte dig bag på knallerten og fræse ud, hvor skovene er grønne, havet er blåt og solen abrikos-orange.

FØLG os og bliv opdateret

 OP