Gurli Gris

Gurli Gris

Fredag 5. juli kl. 15.00

Aalborg Lufthavn Scenen - Stigsborg Brygge, Nørresundby 

Det er intet mindre end en sensation, når de to elskede figurer Gurli Gris og Gustav Gris nu skal rundt i hele landet for at gøre deres entré på de danske scener.

Gurli Gris er et utroligt populært tv-program for mindre børn, som kan ses på flere tv-kanaler i Danmark, bl.a. DR Ramasjang, Disney Channel, Cartoon Network og Nickelodeon samt andre kanaler, når det gælder førskole børneprogrammer.

Når Gurli Gris og Gustav Gris optræder, er det 100 procent i børnehøjde, med en sej og flot produktion med et stort bagtæppe, intro speak og musik, som børnene kender fra tv. Og ca. en halv time inden showet starter, går nedtællingen i gang.

Der er lagt op til et forrygende børneshow med en børnekonferencier, som med sikker hånd styrer publikum igennem hele arrangementet med både sang, musik og sjove konkurrencer, hvor der bl.a. kan vindes originale Gurli Gris og Gustav Gris bamser.

Efter showet får børnene mulighed for at komme helt tæt på deres idoler og hilse på både Gurli Gris og Gustav Gris, og man kan tage billeder sammen med dem begge. Ud over dette uddeles der til alle børn fankort med både Gurli Gris og Gustav Gris på.

 

FØLG os og bliv opdateret

 OP