Hush

 

Hush

Onsdag 3. juli kl. 19.00

Slotspladsen

Hush blev dannet tilbage i 1997 og fik et stort radiohit i 2001 med sangen If I Was, som blandt andet blev P3’s Uundgåelige. Det helt store gennembrud kom dog først med debutalbummet A Lifetime, som udkom i 2004.

Albummet kastede ikke alene massiv airplay afsig, men også fem DMA-nomineringer og en sikker indtagelse af salgslistens 1.plads.

Duoen skrev international forlagskontrakt med BMG Music Publishing i London, udkom siden på Island Records i England, og på Universal i en række europæiske lande.

Siden fulgte yderligere en stribe hits (bl.a. For All The Right Reasons i 2007), tre albums mere, guldplader,over 100.000 solgte albums, tildeling af den europæiske Border Breakers Award i Cannes, medvirken på Volkswagen Tv-spot, som gik kloden rundt, og tætpakkede turnéer i både ind- og udland som hovednavn og som opvarmning for bl.a. John Mayer, Turin Brakes ogJamie Cullum.

Alt dette indtil de trak stikket midlertidigt, og Dorthe begyndte at skrive på det, som blev til sangene på Natlys, der udkom i 2015.I 2017 medvirkede Dorthe Gerlach i Tv2 programmet Toppen af Poppen.

I 2017 medvirkede Michael Hartmann desuden som guitarist på Joan Osbornes album ”Songs of BobDylan”

FØLG os og bliv opdateret

 OP