Spar Nord tegner hovedsponsorat på The Tall Ships Races 2019

Selvom mange ting har ændret sig siden Aalborg for første gang var vært for kapsejladsen The Tall Ships Races i 1999, ikke mindst Aalborg Havnefront, er der dog også nogle blivende faktorer.

I 20 års Jubilæumsåret 2019 vil Spar Nord for femte gang være hovedsponsor for den populære event, der sammenlagt har tiltrukket mere end 3 millioner publikummer i forbindelse med de foregående fire værtskaber i 1999, 2005, 2010 og 2015.

-          Nu er det femte gang i træk, vi sammen med Spar Nord Fonden har vi meldt os som hovedsponsor for The Tall Ships Races, når arrangementet har gæstet Aalborg. Når vi fra bankens side synes, at det er en tradition, vi skal holde fast i, så er det fordi arrangementet hver gang samler et kæmpestort publikum på havnen, og fordi de besøgende får en rigtig god oplevelse med skibene og den gode stemning, fortæller administrerende direktør i Spar Nord Lasse Nyby og fortsætter. - Det vil vi gerne støtte og være en del af. Det spiller selvfølgelig også en rolle, at et stort arrangement som Tall Ships er med til at skabe økonomisk aktivitet – og dermed er godt for lokalområdet. Efter forrige gang, vi havde besøg af arrangementet, viste Aalborg Kommunes analyse, at der blev skabt en ekstra omsætning på ca. 150 mio. kr. i butikker, på restauranter og hoteller. Men i bund og grund håber vi bare, at vores flotte havnefront bliver rammen om nogle gode dage – gerne med solskin – hvor de mange deltagere får Aalborg at se fra den bedste side.  

Sammen med Spar Nord Bank om hovedsponsoratet står Spar Nord fonden, hvor der ligeledes er stor begejstring for samarbejdet med The Tall Ships Races og udbyttet af sponsoratet:

-          Med vores bidrag har vi sikret, at både børn og voksne alle dage kan opleve masser af musik og underholdning, siger fondsdirektør Steffen Nørgaard – og ikke mindst at donationen samtidig sikrer, at alle koncerter og børneevents er gratis for alle. Dermed kan lommepengene bruges på masser af is til børnene og måske til entre på et skib, hvor der sker noget særligt.

-          Spar Nord Fondens uddelingspolitik siger, at vi meget gerne støtter kulturelle projekter, der skaber større tilgængelighed, engagement, glæde og fælles oplevelser. Derfor er det ikke en svær beslutning igen – sammen med Spar Nord Bank - at ville være hovedsponsor for The Tall Ships Races i Aalborg.

 

Borgmester Thomas Kastrup-Larsen skjuler ikke sin glæde ved, at Spar Nord Bank og Spar Nord Fonden endnu én gang er med ombord som hovedsponsor:

-          Det ville ikke kunne lade sig gøre at arrangere en kæmpestor event som The Tall Ships Races uden erhvervslivets opbakning. Derfor er vi også rigtig glade, for at Spar Nord igen har tegnet hovedsponsoratet og vil være med til at løfte den store opgave igen. Vi har haft et glimrende samarbejde med Spar Nord i forbindelse med de fire foregående værtsskaber, og vi ser meget frem til at arbejde sammen med dem igen i forbindelse med The Tall Ships Races 2019, fortæller Thomas Kastrup-Larsen.

The Tall Ships Races bliver afviklet fra 3. – 6. juli 2019 i Aalborg. Hovedsponsoratet er på 850.000 kr.

FØLG os og bliv opdateret

 OP