Program for The Tall Ships Races 2022 i Aalborg

Program

 Her finder du programmet for The Tall Ships Races 2022 i Aalborg. Hent det som pdf, brug venstremenuen til at få et overblik over de enkelte dage eller brug oversigten under til at lade dig inspirere!

The Tall Ships Races program - (download som to siders pdf)

GRATIS KONCERTER I AALBORG OG NØRRESUNDBY

The Tall Ship Races strækker sig over flere dage og er spækket med arrangementer. Dagene byder bl.a. på eventområde med forskellige aktiviteter, åbent skib på de flotte sejlskibe og ikke mindst koncerter og musikalske oplevelser for enhver smag. På både Aalborgs og Nørresundbys havnekaj kan du, i den friske Limfjordsbrise, blandt andre opleve Tobias Rahim, Ericka Jane, Muleskinners, Poul Krebs, Calby, Coast (UK), Birthe Kjær, Dodo & the Dodos og – årets hovednavn – TV2.

Dertil følger også parader og rig mulighed for at snakke med besætningerne og høre mere om de store udenlandske sejlskibe, når aalborgenserne og andre besøgende i Aalborg inviteres indenfor i de verdensomsejlende kahytter.

AKTIVITETER FOR BØRN TIL THE TALL SHIP RACES

Hvem er skurken? Er det fodboldtossen Ronni Roligan, jagtprinsessen Hanne Riffel eller danseslynglen Dane Steffan? Dét er det store spørgsmål, når mesterdetektiven Kristian fra Ramasjang Mysteriet inviterer publikum til at opklare sjove mysterier. Det bliver endvidere et festligt show når Motor Mille, iført sin buksedragt og pilotbriller, levere sang, dans og ballade i rigelige mængder. Så søger du aktiviteter for børn i Nordjylland i sommerferien, skal I klart lægge vejen forbi Aalborg til august. 

VI SÆTTER DANMARKS REKORD I FYRVÆRKERI

Det bliver også et brag af en afslutning, når himlen over Limfjorden bades i farver: Snyd ikke jer selv for den unikke oplevelse, når The Tall Ship Races igen i år sætter rekord for Danmarks Største Fyrværkeri på himlen over Limfjorden.

De aalborgensiske festligheder har førhen sat danmarksrekord med det store fyrværkeri som kulmination på værtskabet i 2019; og dette års værtskab er ingen undtagelse. Når Aalborg for sjette gang er vært for den store internationale kapsejlads for sejlskibe, er der allerede nu planlagt et endnu større og flottere fyrværkeri som afslutning på eventet.

FØLG os og bliv opdateret

 OP